Despre noi

ATESTATE AUTO PROFESIONALE

Centru de pregatire si perfectionare a personalului din domeniul transporturilor rutiere

Suntem mereu dispusi sa raspundem oricaror solicitari din partea dumneavoastra ce fac referire la oferta noastra de servicii pentru atestare profesionala instructori auto, profesori legislatie, soferi A.D.R., soferi taxi,atestate transport marfa / persoane / agabaritic pentru soferi de tip CPC si CPI.
Toate acestea au dus la obtinerea de catre cursantii nostri a unor rezultate foarte bune, care au facut inca o data dovada ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Societatea noastra este in continua dezvoltare pentru a putea raspunde cu promptitudine nevoilor clientilor nostri si de asemenea suntem in continua extindere, avand ca scop deschiderea mai multor filiale si in alte judete ale tarii.

Dotarile tehnice si cei cinci lectori ai centrului nostru prin perseverenta si abilitati didactice excelente au reusit mereu sa ofere o pregatire cat mai completa si complexa a cursantilor. Dispunem de doua sali de curs dotate la standarde europene, iar personalul nostru este pregatit in mod constant in cadrul trainingurilor organizate de companie. De curand munca noastra a fost apreciata nu doar prin multumirile primite din partea cursantilor pentru serviciile de care au beneficiat ci si prin obtinerea unei diplome de merit prin care am fost instiintati ca firma noastra s-a clasat pe locul 3 in Top Profit Romania Microintreprinderi, judetul Suceava, domeniul 8559: Alte forme de invatamant.

DEVIZA

COMPANIEI

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit dupa incheierea unei colaborari si de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea serviciilor noastre de aceea ii punem la dispozitie o gama foarte variata de solutii practice.

STANDARDE

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei

noastre si relatiile excelente cu cursantii nostri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii serviciilor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania SC BEST AUTO LEO sa isi perfectioneze serviciile si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Raportul calitate-pret al serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie, punand accent pe calitate si promptitudine cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra.

image-post03_03